Рецепт кисіль «Спокуса»
01 Жовтня 2020, Чт
Час читання 1 хвилина
0
Інгредієнти:
- Вино червоне десертне - 80 г,
Вода - 360 мл,
Екстракт стевії - 4 г,
Крохмаль картопляний - 20 м
Час приготування киселю «Спокуса» - 10 хвилин. Для початку змішайте вино з водою, додайте в суміш стевію і закип'ятіть. Розведіть крохмаль в холодній кип'яченій воді і влийте його в закипаюче вино. Перемішайте і доведіть до кипіння на невеликому вогні. Коли побачите, що суміш закипає - швидко зніміть її з вогню. Подавати кисіль «Спокуса» можна з листком м'яти. Даний рецепт розрахований на дві порції.
Рекомендовані товари
- Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
- Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
- Вага: 150 г (еквівалент 1,5 кг цукру)
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
- Еритрітол + стевія. 1:2 до цукру
- Склад: еритритол, екстракт стевії
- "Чистий" солодкий смак, без гіркоти
- На вигляд подібний до цукру
- Вага: 200 г (еквівалент 400 г цукру)
-
Поживна цінність 100 г продукту
Енергетична цінність 24ккал/100,4кДж
Жири – 0, Вуглеводи - 4, Білки - 0, Сіль- 0
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
- Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
- Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
- В упаковці 25 стіків * 1 г = 25 г
- Виробник: «Гудвіл-Інвест»
- 1 стік = 2 ложки цукру
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Коментарі
Поки немає відгуків