Рецепт желе «Фруктовий калейдоскоп»

Категорії

Інгредієнти:

  • Чорна смородина - 160 г  або малина - 235 г або вишня - 235 г
  • Екстракт стевії - 16 г
  • Желатин - 30 г
  • Лимонна кислота - 1 г

На першому етапі приготування желе «Фруктовий калейдоскоп» необхідно перебрати і вимити ягоди. Це може бути смородина, малина або вишня. Далі відіжміть з ягід сік і поставте його в холодильник. Закип'ятіть воду. Мезгу ягід залийте водою і варіть близько 5-8 хвилин. Процідіть відвар, додайте в нього стевію і доведіть до кипіння. Коли з'явиться піна - акуратно зніміть її. Окремо розчиніть желатин в чашці з гарячою водою. Вилийте вміст чашки в відвар зі стевією, закип'ятіть, процідіть. Додайте сік з ягід. Тепер можна розлити отриману суміш по формочках і охолодити. Щоб легко перемістити желе з форми на блюдо - попередньо опустіть його на кілька секунд в гарячу воду. Даний рецепт розрахований на 5-8 порцій, в залежності від розмірів вашої посуду.

( 44 )
Рекомендовані товари
Швидке замовлення
  • Сироп на ароматичному сировину пастеризований "МАЛИНА" без цукру, 250 г
  • Склад: вода підготовлена, сукралоза, солодкий екстракт з листя стевії "STEVIA +", аскорбінова кислота, камедь ксантану, ароматизатор "Малина", барвник натуральний кармін, сорбат калію.
  • Вага: 250г
  • Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Швидке замовлення
  • Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
  • Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
  • Вага: 150 г (еквівалент 1,5 кг цукру)
  • Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
ПІБ*
Email
Введіть коментар*