Рецепт желе «Фруктовий калейдоскоп»
Інгредієнти:
- Чорна смородина - 160 г або малина - 235 г або вишня - 235 г
- Екстракт стевії - 16 г
- Желатин - 30 г
- Лимонна кислота - 1 г
На першому етапі приготування желе «Фруктовий калейдоскоп» необхідно перебрати і вимити ягоди. Це може бути смородина, малина або вишня. Далі відіжміть з ягід сік і поставте його в холодильник. Закип'ятіть воду. Мезгу ягід залийте водою і варіть близько 5-8 хвилин. Процідіть відвар, додайте в нього стевію і доведіть до кипіння. Коли з'явиться піна - акуратно зніміть її. Окремо розчиніть желатин в чашці з гарячою водою. Вилийте вміст чашки в відвар зі стевією, закип'ятіть, процідіть. Додайте сік з ягід. Тепер можна розлити отриману суміш по формочках і охолодити. Щоб легко перемістити желе з форми на блюдо - попередньо опустіть його на кілька секунд в гарячу воду. Даний рецепт розрахований на 5-8 порцій, в залежності від розмірів вашої посуду.
- Сироп на ароматичному сировину пастеризований "МАЛИНА" без цукру, 250 г
- Склад: вода підготовлена, сукралоза, солодкий екстракт з листя стевії "STEVIA +", аскорбінова кислота, камедь ксантану, ароматизатор "Малина", барвник натуральний кармін, сорбат калію.
- Вага: 250г
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
- Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
- Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
- Вага: 150 г (еквівалент 1,5 кг цукру)
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»