Рецепт "Ягідна панакота"
Інгредієнти:
Для ягідного шару:
500 гр свіжих ягід (малина, полуниця або смородина)
10 г листового желатину
Солодкий екстракт з листя стевії "STEVIA +" (ерітрітол) - 3-6 гр. Кількість регулюйте в залежності від кислоти ягід
Для молочного шару:
300 мл молока
150 гр вершкового сиру
5 гр листового желатину
ваніль
Солодкий екстракт з листя стевії "STEVIA +" (ерітрітол) - 5-6 гр.
приготування:
Молочний шар:
Желатин залити водою, залишити на 10 хв. В молоко додати "STEVIA +", нагріти до 70-80 градусів і додати віджатий желатин. Постійно помішуючи, розчинити желатин. Ввести крем-сир, перемішати до однорідної маси, розлити по формах. Відправити в холодильник на 2-3 години.
Ягідний шар:
Желатин залити водою, залишити на 10 хв. Ягоди подрібнити, додати "STEVIA +", нагріти до 70-80 гр і додати віджатий желатин. Довести до повного розчинення желатину, не кип'ятити. Розлити по формах.
Відправити в холодильник на 2-3 години.
Можна зробити 2 або 3 шари, на Ваш розсуд.
Готовий десерт прикрасити ягодами.
- Сироп на ароматичній сировині пастеризований "ВИШНЯ" без цукру, 250 г
- Склад: вода підготовлена, сукралоза, солодкий екстракт з листя стевії "STEVIA+", аскорбінова кислота, камедь ксантану, ароматизатор "Вишня", барвник натуральний кармін, сорбат калію, натуральний підсилювач смаку "Tastegem"
- Вага: 250г
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
- Еритрітол + стевія. 1:2 до цукру
- Склад: еритритол, екстракт стевії
- "Чистий" солодкий смак, без гіркоти
- На вигляд подібний до цукру
- Вага: 200 г (еквівалент 400 г цукру)
-
Поживна цінність 100 г продукту
Енергетична цінність 24ккал/100,4кДж
Жири – 0, Вуглеводи - 4, Білки - 0, Сіль- 0
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
- Напій Гарячий шоколад зі стевією – з ароматом Банан
- Склад: какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, суха молочна сироватка, екстракт солодкий з листя стевії, натуральний ароматизатор
- Вага: 150 г
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»