Рецепт тістечко «Повітряний персик»
Для приготування тістечка «Повітряний персик» вам знадобиться не більше півгодини.
Для початку збийте міксером всі продукти для тесту і начинки (в двох в окремих ємностях). Чи не збивайте тільки персики. Змастіть деко олією, помістіть на нього тісто і покрийте його начинкою. Випікайте в духовці при 180-200 градусах до тих пір, поки сир не схопиться. Під час випікання основи, збийте білки разом з лимонною кислотою і соком, додайте стевію. У процесі збивання повинна утворитися міцна піна.
Після приготування основи, викладіть на неї часточки персиків, покрийте все безе і знову помістіть в духовку на 10-15 хвилин. При бажанні, нанесіть на поверхню шоколадну сітку. Розріжте пиріг на ромби або квадрати з розрахунком на 5-6 порцій.
Необхідні інгредієнти:
Для тесту:
Вершкове масло або маргарин
- 250 г,
Сметана - 2 ст. л.,
Розпушувач - 1 пачка,
Яйця (жовтки) - 5 шт.,
Борошно - 3 ст.,
Сіль - за смаком (все змішати міксером).
Для начинки:
персики консервовані
- 850 г,
Сир - 0,5 кг,
Яйця - 2 шт,
Вершкове масло - 50 г,
Екстракт стевії - 10 м
Для безе:
Яйця (білки) - 5 шт,
Екстракт стевії - 10 г;
Лимонна кислота на
кінчику ножа 1 ч.л.
лимонного соку
- Сироп на ароматичній сировині пастеризований "АПЕЛЬСИН" без цукру, 250 г
- Склад: вода підготовлена, сукралоза, солодкий екстракт з листя стевії "STEVIA+", аскорбінова кислота, камедь ксантану, ароматизатор "АПЕЛЬСИН", барвник натуральний бета-каротин, сорбат калію, натуральний підсилювач смаку "Tastegem"
- Вага: 250г
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»