Чому стевія краще цукру

Категорії

Стевія - це унікальне лікарська рослина, стебла і листя якого застосовуються в медицині, кулінарії і косметології. Вперше його корисні властивості відкрили для себе жителі Південної Америки ще в 1899 році.

Стевія - це кращий підсолоджувач. Листя і стебла стевії мають солодкий смак (набагато солодший за цукор). Вони дуже часто використовуються при виготовленні корисних і дієтичних продуктів харчування. Популярною в Україні південноафриканська трава стала всього кілька років тому, після того, як з'ясувалося, що вона допомагає регулювати рівень цукру в крові. Стевія підходить абсолютно всім, незалежно, від віку і здоров'я!


Кому слід звернути особливу увагу на стевію?


Людям, які прагнуть схуднути і прихильникам здорового способу життя

Застосовуючи "Stevia +" замість цукру можна в рази знизити калорійність їжі і отримати струнку фігуру. Не відмовляючись при цьому від вживання солодкого. На відміну від багатьох штучно синтезованих цукрозамінників, стевія не викликає почуття голоду.
Багатьма людьми стевія застосовується для схуднення. Вченими доведено, що в листі стевії міститься всього 18 ккал. Продукти з стевії є низькокалорійними. Крім того, стевія нормалізує процес обміну речовин, природним чином очищаючи організм від шлаків і інших шкідливих речовин. Для додавання медової трави в страви, вам необхідно купити стевію в стіках. Стевія є найкращим подсластителем для низькокалорійних десертів.

Людям з цукровим діабетом

В основу дієтотерапії при діабеті входить жорсткий контроль споживання простих вуглеводів і жирної їжі. Тому любителям солодкого доводиться відмовлятися не тільки від улюблених тістечок і тортів, а й банально від цукру в чаї. Медова трава виділяє глікозіт, який набагато солодший, ніж цукор. Однак, глікозіт нешкідливий для здоров'я. Вченими доведено, що при регулярному застосуванні стевія зменшує рівень цукру в крові і допомагає підшлунковій залозі виробляти інсулін. Рекомендують також використовувати стевію для профілактики цукрового діабету. З використанням STEVIA ви отримаєте корисну солодкість, без сторонніх присмаків і без реакції організму у вигляді непомірно високого рівня глюкози.

Дітям

Всі люди люблять солоденьке, а діти особливо. Батькам складно відмовити дітям в шоколаді, цукерках і різної випічці. Але не всім дітям можна їсти солодощі в зв'язку з алергіями, до того ж всі знають, що від солодкого псуються зуби.
У цьому складному питанні на виручку приходить цукрозамінник стевія.
Stevia, натуральний цукрозамінник, нетоксичність якого доведена. Ви можете сміливо замінювати цукор в компоті, чаї для дітей на стевію.
Крім того цукрозамінник на основі стевії не впливає на емаль зубів, перешкоджає утворенню бактерій в порожнині рота, тобто зберігає зуби дитини здоровими. Ви можете балувати свою дитину домашньою випічкою, варенням, джемами зі стевією, за нашими рецептами.

Спортсменам

Спортсменами стевія використовується як замінник цукру на сушінні. Вона не викликає секреції інсуліну через стимуляцію смакових рецепторів. Крім того, стевія сприяє відновленню людини після фізичного виснаження або будь-який інший напруженої фізичної діяльності. Стевія - безпечний варіант цукрозамінника, і тому може використовуватися як щоденна добавка.

( 104 )
Рекомендовані товари
Швидке замовлення
  • Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
  • Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
  • В упаковці 25 стіків * 1 г = 25 г
  • Виробник: «Гудвіл-Інвест»
  • 1 стік = 2 ложки цукру
  • Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Швидке замовлення
  • Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
  • Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
  • Вага: 150 г (еквівалент 1,5 кг цукру)
  • Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Швидке замовлення
  • Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA+»
  • Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура
  • Допоміжні речовини: лактоза, мальтодекстрин, натрій гідрокарбонат, бурштинова кислота, стеарат кальцію
  • Вага: 30 г
  • Кількість: 300 таблеток
  • Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
ПІБ*
Email
Введіть коментар*