Рецепт десерт «Мус яблучний»

Категорії
  • Інгредієнти:

    Яблука - 340 г
    Манна крупа - 80 г
    Лимонна кислота - 1,5 г
    Вода - 750 г
    Екстракт Стевіі- 15 г
    Кориця - до смаку

     


    Перед тим, як приступити до приготування мусу, ретельно помийте і розріжте на часточки яблука. Виріжте серединку і помістіть часточки в каструлю. Проваріть. Тепер протріть яблука і змішайте їх з відваром, стевією, лимонною кислотою. Доведіть суміш до кипіння і висипте в неї тонкою цівкою просіяне манну крупу. Знову варите близько 15-20 хвилин. Охолодіть суміш до 40 градусів і збийте. В результаті у вас повинна вийти густа пенообразная маса. Розлийте її по формам, охолодіть. Можете посипати страву корицею. Близько 25 хвилин вам знадобиться для приготування апетитного яблучного мусу. Даний рецепт розрахований на 8-20 порцій.

 
( 39 )
Рекомендовані товари
Швидке замовлення
  • Напій Гарячий шоколад зі стевією – з ароматом Кокос
  • Склад: какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, суха молочна сироватка, екстракт солодкий з листя стевії, натуральний ароматизатор
  • Вага: 150 г
  • Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Швидке замовлення
  • Еритрітол + стевія. 1:2 до цукру
  • Склад: еритритол, екстракт стевії
  • "Чистий" солодкий смак, без гіркоти
  • На вигляд подібний до цукру
  • Вага: 200 г (еквівалент 400 г цукру)
  • Поживна цінність 100 г продукту

    Енергетична цінність 24ккал/100,4кДж

    Жири – 0, Вуглеводи - 4, Білки - 0, Сіль- 0

  • Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
ПІБ*
Email
Введіть коментар*