Рецепт десерт «Мус яблучний»
-
Інгредієнти:
Яблука - 340 г
Манна крупа - 80 г
Лимонна кислота - 1,5 г
Вода - 750 г
Екстракт Стевіі- 15 г
Кориця - до смаку
Перед тим, як приступити до приготування мусу, ретельно помийте і розріжте на часточки яблука. Виріжте серединку і помістіть часточки в каструлю. Проваріть. Тепер протріть яблука і змішайте їх з відваром, стевією, лимонною кислотою. Доведіть суміш до кипіння і висипте в неї тонкою цівкою просіяне манну крупу. Знову варите близько 15-20 хвилин. Охолодіть суміш до 40 градусів і збийте. В результаті у вас повинна вийти густа пенообразная маса. Розлийте її по формам, охолодіть. Можете посипати страву корицею. Близько 25 хвилин вам знадобиться для приготування апетитного яблучного мусу. Даний рецепт розрахований на 8-20 порцій.
- Напій Гарячий шоколад зі стевією – з ароматом Кокос
- Склад: какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, суха молочна сироватка, екстракт солодкий з листя стевії, натуральний ароматизатор
- Вага: 150 г
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
- Еритрітол + стевія. 1:2 до цукру
- Склад: еритритол, екстракт стевії
- "Чистий" солодкий смак, без гіркоти
- На вигляд подібний до цукру
- Вага: 200 г (еквівалент 400 г цукру)
-
Поживна цінність 100 г продукту
Енергетична цінність 24ккал/100,4кДж
Жири – 0, Вуглеводи - 4, Білки - 0, Сіль- 0
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»