Рецепт фанта «Морквяний цитрон»
інгредієнти:
Вода - 9,5 л;
Лимон - 1 шт;
Апельсин - 2 шт;
Морква сира - 500 г;
Лимонна кислота - 5 ч. Л .;
Екстракт стевії - 100 г.
Перед приготуванням напою «Морквяний цитрон» вам необхідно подбати про замороження моркви і цитрусових. Перед заморожуванням їх потрібно дуже добре вимити і обдати окропом. Уже завмерлі фрукти і моркву натріть на дрібній тертці. Помістіть все у велику каструлю (не менше п'яти літрів), додайте півтора літра води і лимонну кислоту (2 чайні ложки). Варіть суміш близько 15 хвилин, потім остудіть і процідіть. Таку суміш можна зберігати в холодильнику і розбавляти її в міру потреби. Або ж відразу розбавити вісьмома літрами води, додавши стевію і залишилася лимонну кислоту. Можна також додати лід. На виході ви отримаєте 10 літрів напою. Час приготування - 5 хвилин.
- Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
- Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
- Вага: 150 г (еквівалент 1,5 кг цукру)
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
- Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
- Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
- В упаковці 25 стіків * 1 г = 25 г
- Виробник: «Гудвіл-Інвест»
- 1 стік = 2 ложки цукру
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»