Рецепт фанта «Морквяний цитрон»

Категорії

інгредієнти:

Вода - 9,5 л;
Лимон - 1 шт;
Апельсин - 2 шт;
Морква сира - 500 г;
Лимонна кислота - 5 ч. Л .;
Екстракт стевії - 100 г.

Перед приготуванням напою «Морквяний цитрон» вам необхідно подбати про замороження моркви і цитрусових. Перед заморожуванням їх потрібно дуже добре вимити і обдати окропом. Уже завмерлі фрукти і моркву натріть на дрібній тертці. Помістіть все у велику каструлю (не менше п'яти літрів), додайте півтора літра води і лимонну кислоту (2 чайні ложки). Варіть суміш близько 15 хвилин, потім остудіть і процідіть. Таку суміш можна зберігати в холодильнику і розбавляти її в міру потреби. Або ж відразу розбавити вісьмома літрами води, додавши стевію і залишилася лимонну кислоту. Можна також додати лід. На виході ви отримаєте 10 літрів напою. Час приготування - 5 хвилин.

( 61 )
Рекомендовані товари
Швидке замовлення
  • Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
  • Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
  • Вага: 150 г (еквівалент 1,5 кг цукру)
  • Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Швидке замовлення
  • Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
  • Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
  • В упаковці 25 стіків * 1 г = 25 г
  • Виробник: «Гудвіл-Інвест»
  • 1 стік = 2 ложки цукру
  • Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
ПІБ*
Email
Введіть коментар*