Рецепт кисіль «Спокуса»
01 Жовтня 2020, Чт
Час читання 1 хвилина
0
Інгредієнти:
- Вино червоне десертне - 80 г,
Вода - 360 мл,
Екстракт стевії - 4 г,
Крохмаль картопляний - 20 м
Час приготування киселю «Спокуса» - 10 хвилин. Для початку змішайте вино з водою, додайте в суміш стевію і закип'ятіть. Розведіть крохмаль в холодній кип'яченій воді і влийте його в закипаюче вино. Перемішайте і доведіть до кипіння на невеликому вогні. Коли побачите, що суміш закипає - швидко зніміть її з вогню. Подавати кисіль «Спокуса» можна з листком м'яти. Даний рецепт розрахований на дві порції.
Рекомендовані товари
- Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
- Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
- Вага: 150 г (еквівалент 1,5 кг цукру)
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
- Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA+» (еритритол). 1:15 до цукру
- Склад: еритритол, екстракт стевії, екстракт топінамбура
- "Чистий" солодкий смак, подібний до цукру
- Вага: 180 г (еквівалент 2,7 кг цукру)
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
- Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
- Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
- В упаковці 25 стіків * 1 г = 25 г
- Виробник: «Гудвіл-Інвест»
- 1 стік = 2 ложки цукру
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Коментарі
Поки немає відгуків

100% гарантія якості

від 400 грн. Безкоштовна доставка

Доставка по всій Україні

Обмін/повернення протягом 14 днів