Рецепт омолоджуючий «Пан Кабак»
19 Вересня 2019, Чт
Час читання 1 хвилина
0
Інгредієнти:
Гарбуз - 500 г
Вода - 500-700 мл
Екстракт стевії - 2 г на склянку
Для приготування напою «Пан Кабак» підготуйте гарбуз. Почистіть її і поріжте на однакові (по можливості) невеликі шматочки. На середньому вогні варите гарбуз, повністю залиту водою. Гарбуз має стати м'якою, але не перевареної. Тепер необхідно охолодити і перемолоти гарбуз в блендері прямо разом з відваром. Готовий напій можна розбавити кип'яченою водою за бажанням. Стевія додається з розрахунком - 2 грами на один стакан. Час приготування напою - не більше 10 хвилин. На виході - 1 літр.
Рекомендовані товари
- Сироп на ароматичній сировині пастеризований "АПЕЛЬСИН" без цукру, 250 г
- Склад: вода підготовлена, сукралоза, солодкий екстракт з листя стевії "STEVIA+", аскорбінова кислота, камедь ксантану, ароматизатор "АПЕЛЬСИН", барвник натуральний бета-каротин, сорбат калію, натуральний підсилювач смаку "Tastegem"
- Вага: 250г
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
- Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
- Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
- Вага: 150 г (еквівалент 1,5 кг цукру)
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
- Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
- Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
- В упаковці 25 стіків * 1 г = 25 г
- Виробник: «Гудвіл-Інвест»
- 1 стік = 2 ложки цукру
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Коментарі
Поки немає відгуків