Рецепт салат-коктейль «Едем»
Інгредієнти:
Фрукти (яблука, груші, виноград,
сливи, персики, абрикоси) - по 100 г
Лимонний сік - 200 г
Сметана або вершки - 60 г
Арахіс або мигдаль - 50 г
Екстракт стевії - 5 г
Час приготування салату «Едем» - 20 хвилин. Яблука та груші необхідно ретельно вимити, вирізати з них середину і нарізати дрібними кубиками. Тепер заправте їх лимонним соком. Видаліть кісточки зі слив, персиків і абрикос. Наріжте їх тоненькими шматочками. Висипати все фрукти в глибоку ємність і акуратно перемішайте. Розкладіть салат по салатницю. Збийте сметану або вершки зі стевією і подрібненими горіхами. Розкладіть отриманий крем по вазах, поверх салату. Даний рецепт розрахований на 8-10 порцій. Даний рецепт розрахований на 3 порції.
- Сироп на ароматичній сировині пастеризований "МАНГО" без цукру, 250 г
- Склад: вода підготовлена, сукралоза, солодкий екстракт з листя стевії "STEVIA+", аскорбінова кислота, камедь ксантану, ароматизатор "Манго", барвник натуральний бета-каротин, сорбат калію, натуральний підсилювач смаку "Tastegem"
- Вага: 250г
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
- Напій Гарячий шоколад зі стевією – з ароматом Карамель
- Склад: какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, суха молочна сироватка, екстракт солодкий з листя стевії, натуральний ароматизатор
- Вага: 150 г
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
- Джем Малина, на стевії з пребіотиком, 180 г.
- БЕЗ ЦУКРУ – ЗІ СТЕВІЄЮ
- 100% натуральний продукт
-
Склад: малина, вода питна, патока мальтозна, пребіотик полідекстроза, пектин. стевіол глікозид, сорбінова кислота, лимонна кислота, ароматизатор Малина, барвник кармін.
- Вага: 180 г
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»