Рецепт кисіль «Спокуса»

Категорії

Інгредієнти:

  • Вино червоне десертне - 80 г,
    Вода - 360 мл,
    Екстракт стевії - 4 г,
    Крохмаль картопляний - 20 м

Час приготування киселю «Спокуса» - 10 хвилин. Для початку змішайте вино з водою, додайте в суміш стевію і закип'ятіть. Розведіть крохмаль в холодній кип'яченій воді і влийте його в закипаюче вино. Перемішайте і доведіть до кипіння на невеликому вогні. Коли побачите, що суміш закипає - швидко зніміть її з вогню. Подавати кисіль «Спокуса» можна з листком м'яти. Даний рецепт розрахований на дві порції.

( 49 )
Рекомендовані товари
Швидке замовлення
  • Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
  • Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
  • Вага: 150 г (еквівалент 1,5 кг цукру)
  • Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Швидке замовлення
  • Еритрітол + стевія. 1:2 до цукру
  • Склад: еритритол, екстракт стевії
  • "Чистий" солодкий смак, без гіркоти
  • На вигляд подібний до цукру
  • Вага: 200 г (еквівалент 400 г цукру)
  • Поживна цінність 100 г продукту

    Енергетична цінність 24ккал/100,4кДж

    Жири – 0, Вуглеводи - 4, Білки - 0, Сіль- 0

  • Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Швидке замовлення
  • Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
  • Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
  • В упаковці 25 стіків * 1 г = 25 г
  • Виробник: «Гудвіл-Інвест»
  • 1 стік = 2 ложки цукру
  • Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
ПІБ*
Email
Введіть коментар*