Рецепт «Банановое суфле»
03 Груднья 2016, Сб
0
Вимийте і очистіть банани від шкірки, потім придушити м'якоть вилкою. Білки збийте в міксері і додайте половину порції лимонного соку. У м'якоть банана додайте екстракт стевії, три чверті збитих яєчних білків, другу порцію лимонного соку і перемішайте. У форму для суфле, змащену маслом, викладіть готову масу і прикрасьте її збитими білками. Запікайте до утворення рум'яної скоринки. Суфле подавайте гарячим, попередньо посипавши його вафельної крихтою і шоколадом.
Рекомендовані товари
- Напій Гарячий шоколад зі стевією – з ароматом Банан
- Склад: какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, суха молочна сироватка, екстракт солодкий з листя стевії, натуральний ароматизатор
- Вага: 150 г
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
- Джем Малина, на стевії з пребіотиком, 180 г.
- БЕЗ ЦУКРУ – ЗІ СТЕВІЄЮ
- 100% натуральний продукт
-
Склад: малина, вода питна, патока мальтозна, пребіотик полідекстроза, пектин. стевіол глікозид, сорбінова кислота, лимонна кислота, ароматизатор Малина, барвник кармін.
- Вага: 180 г
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
- Солодкий екстракт з листя стевії «STEVIA +»
- Склад: екстракт стевії, екстракт топінамбура, мальтодекстрин
- Вага: 150 г (еквівалент 1,5 кг цукру)
- Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Коментарі
Поки немає відгуків